Barselona udgiver ikke bare ét, men hele to album i næste uge

Barselona udgiver ikke bare ét, men hele to album i næste uge
Barselona. (Foto: Sophus Wolf)

Barselona er en ekstremt produktiv duo. De startede karrieren med tre mixtapes udgivet inden for ét år, siden er to ep’er fulgt efter, og nu kommer så det helt store festfyrværkeri: Hele to album udgivet på samme dag, nærmere bestemt 15. marts.

Ja, et enkelt debutalbum er altså ikke nok, og på næste fredag udgiver Rud Aslak og Rasmus Theodor de to album ‘Hjertebank’ og ‘Legebørn’, som ifølge en pressemeddelelse »hver især rummer deres helt eget musikalske univers«.

Duoen har da også varmet op til noget større i et stykke tid. De viste et mere modent snit i sangskrivningen med 2018-singlen ‘Fra Wien til Rom’, og siden da er der udkommet en lind strøm af musik som den fantastisk inderlige ‘Har været på vingerne’ og sidste uges popbrag ‘Bankende hjerter’.

De nye sange kan opleves live, når Barselona til april tager på turné i landets fire største byer.

Barselona – turné:
10/4: Lille Vega, København
11/4: Posten, Odense
12/4: Studenterhuset, Aalborg
13/4: Train, Aarhus

Læs også: Barselona fejrer Valentinsdag med ‘Åbne arme’ – ny single »hylder kærligheden«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af