Kim Larsens allersidste album er ude med 12 nye sange

Kim Larsens allersidste album er ude med 12 nye sange
Kim Larsen. (Foto: Warner Music)

Inden Kim Larsen alt for tidligt gik bort i september sidste år, 72 år gammel, nåede han at indspille en række dugfriske numre. Helt præcist er der tale om 12 nye numre, der er blevet indspillet over foråret og sommeren 2018 i Larsens lejlighed på første sal, hvorfor projektet da også har fået den logiske (og alligevel rørende tvetydige) titel: ’Sange fra første sal’.

De nye sange er indspillet sammen med Larsens søn Hjalmer samt Larsens nære ven og manager, Jørn ’Ørn’ Jeppesen. Samme trio, der pryder albummets cover.

I pressemeddelelsen, der fulgte med offentliggørelsen, afsløres det, at det var et af Kim Larsens sidste ønsker, at de sange, han på givne tidspunkt arbejdede på, skulle se dagens lys. Et ønske, der heldigvis er gået i opfyldelse i dag, godt et halvt år efter den folkekære sangers død.

»Fra start til slut er det her album lavet af Kim. Han skrev sangene, forberedte alt, inden det skulle indspilles, og hvordan det skulle gøres ned til mindste detalje. Han lyttede som altid grundigt til mix, bestemte sangrækkefølgen og han valgte titlen og coverbillederne. Det eneste, han ikke nåede, var at udgive det hele, så det er det, vi gør for ham nu,« lyder det fra Warner Music i pressemeddelelsen.

Læs nekrologKim Larsen var et åndeligt lejrbål, vi allesammen kunne samles omkring

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af