Se Vampire Weekends cover af Post Malone og Swae Lees ‘Sunflower’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vampire Weekend-frontmanden Ezra Koenig fortalte i januar til Rolling Stone, at han nærmest gik i panik, da han opdagede, at Post Malone og Swae Lee også havde en sang ude kaldet ’Sunflower’.

Sådan en er der nemlig også på det kommende Vampire Weekend-album ’Father of the Bride’. Men gruppen ser ud til at være kommet sig over chokket, og de valgte rent faktisk at spille ’Sunflower’, altså Post Malone og Swae Lees version, da de forleden gæstede BBC Radio 1 Live Lounge.

Vampire Weekend er tilbage med et album for første gang siden det fremragende ’Modern Vampires of the City’ fra 2013, når ’Father of the Bride’ udkommer 3. maj. Vi har foreløbigt set fire sange – senest ’Big Blue’ og netop ’Sunflower’, som vi havde på vores Top Tracks i den uge.

Læs også: Kære Roskilde Festival: Syv ønsker til den endelige plakat

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af