The National annoncerer deres største danske indendørskoncert nogensinde

The National annoncerer deres største danske indendørskoncert nogensinde
The National.

The National er stamgæster i Danmark. Rockbandet har givet et utal af koncerter på danske spillesteder og festivaler, men nu er Matt Berninger og co. klar til deres hidtil største indendørskoncert på dansk grund.

Royal Arena står nemlig for tur, og her spiller The National koncert 29. november.

Til den tid er diskografien endda udvidet, da gruppen har annonceret deres ottende album ‘I Am Easy to Find’, der udkommer 17. maj med blandt andre Sharon Van Etten på gæstelisten. Albummet kommer til at følge efter det særdeles vellykkede ‘Sleep Well Beast’ fra 2017. Den første single fra det kommende album er ude i dag med titlen ‘You Had Your Soul With You’.

The National har gennem tiden givet koncerter i og på Loppen, Store Vega, Amager Bio, Forum, Tivoli, K.B. Hallen og SCC, mens de også har været en yndet festivalgæst – senest var de forbi NorthSide sidste år. Samtidig har bandets brødre, Aaron og Bryce Dessner, stået bag Haven Festival på Refshaleøen sammen med Mikkel Borg Bjergsø og Claus Meyer.

Billetsalget starter 8. marts kl. 10.00 via Ticketmaster.

The National (US)
29. november
Royal Arena
Billetpris: 490-590 kr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af