Ung dansk popkunstner har produceret Hans Philips nye solosingle

Ung dansk popkunstner har produceret Hans Philips nye solosingle
Hans Philip. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Fans har spekuleret vidt og bredt, lige siden Hans Philip og Jens Ole McCoy i slutningen af 2016 meldte ud, at de ville stoppe sammen som Ukendt Kunstner. Hvem skulle så lave musik til Philips både bedrøvede og selvforherligende lyrik?

Mere end to år senere er Philip endelig ude med sin debutsingle i eget navn, ‘Siger ingenting’, og den er produceret af den unge danske popkunstner Kops. Det har han selv afsløret via sin Instagram-story.

Fra Kops’ Instagram.

Det vides ikke, om Kops er en af flere producere på ‘Siger ingenting’, da en officiel credit-liste til singlen ikke er blevet offentliggjort. Men manden bag, Oskar Kops Kronback, har tidligere vist sig leveringsdygtig i den afdæmpede pianolyd, der hersker på Philip-singlen – blandt andet med ‘Gone (Live)’.

Resten af Kops’ solomateriale er en del mere energisk, og han har haft et ret stort hit med den boblende ‘Salvation’, der dog på tekstsiden dækker tungere emner, end den funky basgang indikerer. ‘Salvation’ var i september Ugens Uundgåelige på P3, og han har også arbejdet sammen med K-phax på tracket ‘Matrix’.

Kigger man Kops’ Instagram igennem, kan man se, at han i april 2018 var i studiet med Hans Philip til en session. Måske det var der, for godt og vel et helt år siden, at ‘Siger ingenting’ blev til?

Læs også: Hans Philips nye single bruger samme trick som min yndlingssang af Ukendt Kunstner

Læs også: Ungdommens yndlingsrapper er tilbage – men intet er som det plejer

 

View this post on Instagram

 

Good session with @hanssvans N’ shit #officialmusicdk

A post shared by KOPS (@officialkopsdk) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af