Beyoncé sætter fokus på viral danseudfordring – slå dig løs til #BeforeILetGoChallenge

Beyoncé sætter fokus på viral danseudfordring – slå dig løs til #BeforeILetGoChallenge
Beyoncé på Coachella 2018. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Beyoncé-fans verden over deler lige nu videoer af dem selv på de sociale medier, hvor de danser til ‘Before I Let Go’. Sangeren har nemlig sat fokus på en danseudfordring (med hashtag og det hele) i anledning af covernummeret fra den nye ‘Homecoming’-film og albummet af samme navn.

I sin første Instagram-story i meget lang tid delte Beyoncé i går hashtagget #BeforeILetGoChallenge, hvormed hun udfordrer folk til at lave en bestemt dansekoreografi til hendes version af Maze-nummeret fra 1981. Dansetrinene refererer ofte til lyrikken i sangen, for eksempel når Beyoncé kommanderer »turn around, dip, then slide«, og på sin Instagram-story har superstjernen delt en bunke videoer af fans, der slår sig løs.

Netflix-dokumentaren ‘Homecoming’, der handler om Beyoncés legendariske ‘Beychella’-show i 2018, udkom for en uge siden på Netflix, og i samme omgang overraskede hun ved at dele et helt livealbum med samme titel. ‘Before I Let Go’ var ikke på setlisten, da hun optrådte på Coachella, men er indspillet specielt til filmen og ligger som et bonustrack på livealbummet.

Læs også: Med Netflix-filmen ‘Homecoming’ skriver Beyoncé musikhistorie for øjnene af seeren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af