Beyoncé sætter fokus på viral danseudfordring – slå dig løs til #BeforeILetGoChallenge

Beyoncé sætter fokus på viral danseudfordring – slå dig løs til #BeforeILetGoChallenge
Beyoncé på Coachella 2018. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Beyoncé-fans verden over deler lige nu videoer af dem selv på de sociale medier, hvor de danser til ‘Before I Let Go’. Sangeren har nemlig sat fokus på en danseudfordring (med hashtag og det hele) i anledning af covernummeret fra den nye ‘Homecoming’-film og albummet af samme navn.

I sin første Instagram-story i meget lang tid delte Beyoncé i går hashtagget #BeforeILetGoChallenge, hvormed hun udfordrer folk til at lave en bestemt dansekoreografi til hendes version af Maze-nummeret fra 1981. Dansetrinene refererer ofte til lyrikken i sangen, for eksempel når Beyoncé kommanderer »turn around, dip, then slide«, og på sin Instagram-story har superstjernen delt en bunke videoer af fans, der slår sig løs.

Netflix-dokumentaren ‘Homecoming’, der handler om Beyoncés legendariske ‘Beychella’-show i 2018, udkom for en uge siden på Netflix, og i samme omgang overraskede hun ved at dele et helt livealbum med samme titel. ‘Before I Let Go’ var ikke på setlisten, da hun optrådte på Coachella, men er indspillet specielt til filmen og ligger som et bonustrack på livealbummet.

Læs også: Med Netflix-filmen ‘Homecoming’ skriver Beyoncé musikhistorie for øjnene af seeren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af