Beyoncés ‘Lemonade’ bliver endelig tilgængeligt på Spotify og Apple Music

Beyoncés ‘Lemonade’ bliver endelig tilgængeligt på Spotify og Apple Music

Det er tre år siden, at Beyoncé sendte skælv gennem musikbranchen, da hun ganske uventet udgav sit sjette album ‘Lemonade’ uden varsel og dannede grundlag for surprise udgivelser. Siden da har albummet kun været tilgængeligt på Jay-Z’ streamingtjeneste Tidal, men nu har milepælen kurs mod streamingtjenester som Spotify og Apple Music. Det skriver Variety.

Den 23. april – ‘Lemonade’s præcise jubilæumsdato – lander albummet på streamingtjenesterne. Det er dermed første gang, at hele Beyoncés bagkatalog bliver tilgængeligt på alle de store streamingtjenester på samme tid. Det tyder dog på, at Spotify og Apple ikke får adgang til den 65 minutter lange ‘Lemonade’-video, der akkompagnerede albummet i sin tid – den vil stadig være eksklusivt på Tidal.

Nyheden landede kort tid efter, at Beyoncé udgav dokumentaren ‘Homecoming: A Film by Beyoncé‘ på Netflix, hvor popstjernen endnu engang overraskede ved samtidig at udgive hele sin 40 numre lange Coachella-optræden, der er udgangspunkt for koncertfilmen, som live album.

Læs også: NorthSide afslører årets spilleplan

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af