Calvin Harris og Stormzy til Smukfest – ni nye navne på plakaten

Calvin Harris og Stormzy til Smukfest – ni nye navne på plakaten
Calvin Harris.

I slutningen af januar smækkede Smukfest mere end 40 nye navne på plakaten, men der er stadig masser af åbne pladser. Nogen af dem er i dag blevet fyldt ud, da festivalen har annonceret ni nye navne inklusiv Calvin Harris, Stormzy og Liam Gallagher.

Dagens annonceringer:
Calvin Harris
Stormzy
Liam Gallagher
Lewis Capaldi
Anders Matthesen
Hedegaard
Death By Unga Bunga
Burhan G
Go Go Berlin

Calvin Harris er en af tidens allermest succesfulde producere og dj’s, og der er hits på stribe, når han torsdag spiller op til fest i Bøgeskoven. Fest bliver der også, når Stormzy samme dag står klar – en lidt anden fest dog, for den britiske rapper er berømt og berygtet for at skabe moshpits til højre og venstre. Det skal blive spændende at se, hvordan sådan et show løber af stablen på Smukfest. Med Liam Gallagher er der til gengæld garanteret både rockstjerneattitude og fællessang i Skanderborg.

Smukfest foregår 7.-11. august i Skanderborg. På programmet var i forvejen navne som Martin Garrix, Ziggy Marley, Suede, Thirty Seconds to Mars, Pussy Riot og Suspekt.

Læs anmeldelse: Stormzy på Roskilde Festival i 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af