Robert Smith teaser flere detaljer om nyt The Cure-album: »Det er fucking fantastisk«

Robert Smith teaser flere detaljer om nyt The Cure-album: »Det er fucking fantastisk«
The Cure.

Roskilde Festivaler-hovednavnet The Cure fik i weekenden en hæder af de helt store, da de blev tildelt en plads i ’Rock & Roll Hall of Fame’, og frontmand Robert Smith benyttede lejligheden til at snakke med Rolling Stone Magazine om gruppens næste udspil.

Bandet afslørede i slutningen af marts, at de var færdige med at indspille det første The Cure-album siden 2008, men Smith havde et par ekstra bevingede ord om projektet, som efter eget udsagn bliver »mørkt« og »fucking fantastisk«.

»Fordi det er jubilæet for ’Disintegration’ (gruppens måske mest populære album fra 1989, red.), tænkte jeg over, hvordan vi fik det til at blive til noget, og hvad mit mindset var (…) Vi tog faktisk hen til studiet, hvor de lavede ’Bohemian Rhapsody’, sjovt nok. Det er et fedt studie midt i ingenting. Vi spillede bare musik i tre uger. Og det er fantastisk. Jeg ved, alle siger det. Men det er virkelig fucking fantastisk«, sagde Smith om albummets tilblivelse.

Derudover afslører frontmanden, at han som udgangspunkt har 19 færdige sange, men at han gerne ser det antal barberet ned til seks eller otte på det færdige album, som han tror vil »begejstre vores hardcore fans og sikkert gøre alle andre virkelig vrede«.

Der er ikke annonceret en præcis udgivelsesdato, men Smith hinter i interviewet til, at han gerne ser albummet ude til oktober, omkring halloween. I mellemtiden vil han og bandet mixe albummet hen over sommeren.

Man skal dog ikke nødvendigvis regne med at høre meget ny musik på Roskilde Festival: »Jeg ved ikke, hvor meget af det vi kommer til at spille på denne sommers festivaler. Det er ikke rigtig festivalmusik. Sangene er 10-12 minutter lange«, siger Smith.

Læs hele Rolling Stone-interviewet HER.

Læs også: Roskilde Festival: Se dagsplanen for årets program

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af