The Cure er klar med første nye album i over 10 år

The Cure er klar med første nye album i over 10 år
Foto: Kasper Månsson/Soundvenue

Når The Cure til sommer får æren af at spille årets allersidste koncert på Roskilde Festivals Orange Scene, bliver det med al sandsynlighed med en lidt anden setliste, end vi kunne have ventet. Blandt deres udødelige klassikere – der i år spænder over hele 40 år – kan Robert Smith og co. nemlig snart tilføje materiale fra et helt nyt album.

Robert Smith har i et nyt interview i radioprogrammet ’The John Maytham Show’ afsløret, at The Cure er blevet færdige med indspilningerne af et nyt album. Det kommende nye album bliver The Cures første studieudspil i over 10 år, siden de i 2008 udgav ’4:13 Dream’. Smith har endnu ikke løftet sløret for hverken titel eller udgivelsesdato på pladen, der bliver nummer 14 i rækken af studiealbum.

Hvis de britiske rocklegender er gået hen og blevet nostalgiske på deres ældre dage, kan det måske være, udgivelsen lander den 8. maj, når deres debutplade ’Three Imaginary Boys’ kan fejre 40-års jubilæum.

»Vi dækker forskellige stilarter af musik, men fordi det er os, der gør det, lyder det som os,« lød det desuden fra Smith i radiointerviewet – og det kan man jo sagtens forestille sig, han får så ganske ret i.

Læs også: Kære Roskilde Festival: Syv ønsker til den endelige plakat

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af