Schoolboy Q er balletmester og Travis Scott er klassisk dirigent i genial musikvideo til ’Chopstix’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du forestiller dig, hvordan en musikvideo til et samarbejde mellem Schoolboy Q og Travis Scott allermest oplagt ville se ud, kan vi nok godt love dig, at din forestilling skyder ved siden af. Med mindre du naturligvis forestillede dig, at deres musikvideo ville vise Travis Scott som smokingklædt klassisk dirigent og Schoolboy Q som en form for overlegen balletmester med solidt kvindetække, høj hat og en fin, lille brille.

Schoolboy og Scott har nemlig netop delt videoen til deres seneste single-samarbejde, ‘Chopstix’, og det er en fornem sort-hvid sag, der tager det melodiske hiphop-track ind på de allerfineste skrå brædder. Den nye video er instrueret af musikvideo-virtuosen Nabil Elderkin, der tidligere har leveret mindeværdige videoer til navne som James Blake, Frank Ocean, Kanye West og Kendrick Lamar.

’Chopstix’, der desuden har Kendrick Lamar med på produktionssiden, ventes at lande på Schoolboy Q’s kommende nye album, der ifølge skoledrengen selv skulle være lige på trapperne.

Læs også: Har Roskilde Festival opfyldt alle vores ønsker? Soundvenues hiphop-podcast analyserer årets program

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af