Har Roskilde Festival opfyldt alle vores ønsker? Soundvenues hiphop-podcast analyserer årets program

Har Roskilde Festival opfyldt alle vores ønsker? Soundvenues hiphop-podcast analyserer årets program
Cardi B. (Foto: Theo Wargo/Getty Images for iHeartMedia)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Så skete det: Roskilde Festivals fulde program er landet! Og der er i den grad kommet spændende ting på årets plakat.

For i stedet for et aldrende ikon som Eminem, bliver festivalen i år headlinet af helt aktuelle stjerner som Cardi B og Travis Scott. Samtidig har Roskilde også rykket sit fokus lidt væk fra den klassiske hiphop, og inviteret repræsentanter fra både trap og Soundcloud-scenen. Og så er der også en række helt unikke stemmer på plakaten, som den utilregnelige JPEGMafia eller det svenske feminist-ikon Silvana Imam.

Der er altså meget at tale om. For hvad siger årets hiphop-bookinger egentlig om Roskilde Festivals forhold til hiphop? Hvad betyder det for eksempel, at vi får en moshpittende trapstjerne som Travis Scott på Orange Scene? Er Cardi klar til at cementere sin verdensstjernestatus? Og har Roskilde magtet at ramme de vigtigste strømninger i nutidens musiklandskab?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst Christian Wolkoff i det nye afsnit af Standard Ekstra. Christian Wolkoff er musikredaktør hos Soundvenue, og har netop skrevet både en større artikel om årets Roskilde-plakat, samt analyseret, hvordan NorthSides forhold til hiphop har ændret sig gennem årene.

Derudover: Vi lytter til nogle af de nyeste sange fra Tinderbox- og Northside-bookinger som ASAP Rocky og Migos.

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af