Se den flotte dobbelt musikvideo til Sivas’ ‘4Livet’ og den nye single ‘Capitan’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sivas er en stilskaber. Sidste år kårede vi hans single ‘Sidste timer’ til årets bedste danske sang, netop fordi Sivas tog skridtet fra gaderapper til gentleman med største lethed. Med den nye single ‘4Livet’ introducerede han dansk rap for en slags »melankolsk gaderap-country«.

Nu er musikvideoen til ‘4Livet’ landet, og den markerer samtidig nye toner fra Sivas. Der er nemlig tale om en dobbelt musikvideo, der også dækker over den nye single ‘Capitan’. Her er stilen fortsat melankolsk, mens guitaren har også en fremtrædende plads på ‘Capitan’. Også dette nummer er produceret af Sivas faste makker Reza.

Videoen er instrueret af ‘Underverden’-instruktør Fenar Ahmad, der har skabt et farverigt og smukt visuelt univers med dvælende billeder, der både viser Sivas opslugt i et flammehav og helt tæt på i studiet. Ahmad er snart aktuel med fantasy-storfilmen ‘Valhalla‘, som har en række navne fra den danske hiphopscene på rollelisten – blandt andre førnævnte Reza.

‘4Livet’ og ‘Capitan’ er de første to udspil fra Sivas’ kommende EP, der angiveligt har titlen ‘Contra‘. I næste uge drager rapperen på miniturné med koncerter i Aarhus, København og Aalborg.

Læs anmeldelse: Sivas ‘Ultra’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af