Se trailer til ny dokumentar om Liam Gallagher: »Jeg er på et korstog mod alle pikhovederne«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For to et halvt år siden fik vi Oasis-filmen ‘Supersonic’, der (udover at levere en fantastisk mængde geniale citater fra Liam og Noel) gav et fascinerende indblik i brødrene Gallaghers vanvittige dynamik og turbulente had/kærlighedsforhold. Men den ene Oasis-halvdel har altså mere endnu på hjerte.

For til juni får vi filmen ‘As It Was’, hvor den mest rapkæftede af de to Gallaghers, Liam, får sin helt egen dokumentar. For ja, selvfølgelig var Liam Gallagher nødt til at få lavet en film, hvor han ikke behøver at dele rampelyset med lillebror Noel.

»Jeg er stadig på et korstog mod pikhovederne, der prøver at narre mig«, udtaler han i traileren, der netop er landet. Og den sætning indkapsler på en eller anden måde meget godt hele hans verdenssyn og livsførelse: En form for ikke helt klart defineret korstog mod alle de pikhoveder, der ikke fatter noget. »Jeg ved, hvor stor jeg er«, får han også sagt. Og: »Jeg er stolt af stadig at være i live«.

En Liam Gallagher i fuld konfrontatorisk stemning og med den velkendte portion megalomani: What’s not to like? Filmen lander 7. juni.

Læs også: Se Liam Gallagher blive interviewet af børn – om Disney-film, prutter og brormand Noel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af