Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Lil Uzi Vert, danske talenter og Lust For Youths weekend-banger

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Lil Uzi Vert, danske talenter og Lust For Youths weekend-banger
Lust For Youth.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Lust for Youth ‘By No Means’

Lust for Youths pulserende synthpop er i sit es på ‘By No Means’. Nummeret inviterer til dans, mens det også byder på spydig lyrik med linjer som »A compliment from you would insult me«. Det lægger an til fest på den mest sarkastiske måde, man kan tænke sig til. Nummeret vil være at finde på duoens selvbetitlede album, der udkommer 7. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Hope Tala ‘Lovestained’

Popmusik bliver mere og mere global i disse år. I Spanien blander Rosalía pop med flamenco, og på engelske Hope Talas nye single er det bossanova, der får et pop-makeover. Dertil er ‘Lovestained’ en vidunderligt oprigtig kærlighedssang – en af dem, der nærmest gør, at man som lytter selv bliver en smule forelsket. Hope Tala har en ep på vej, og vi glæder os til at høre, hvad den har at byde på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Høker ‘Uden sting’

Det unge danske trekløver Høker har fredag udgivet debut-ep’en ‘Hænder’, der byder på et genrefusionerende popunivers, der trækker på blandt andet r’n’b og hiphop. ‘Uden Sting’ er et af de mere dystre numre derfra – på én gang bitter og øm. Nummeret afrundes af en lækker, rå guitarfigur, der giver sangen en kende ekstra kant.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Noname ‘Song 32’

Sidste år blæste Noname os omkuld med det fremragende album ‘Room 25’. Sidenhen har hun givet os to singler – først ‘Song 31’ og nu dens logiske efterfølger ‘Song 32’. Det soulede beat giver raphåbet godt med plads til at udfolde sig, og trods kølig levering har hun nok sjældent været så kæphøj i lyrikken som her. Som hun selv siger: »I’m everything that you’re not, like Kendrick before his prime«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Lil Nas X feat. Billy Ray Cyrus ‘Old Town Road Remix’

Hvis man ikke har fulgt Billy Ray Cyrus nøje, ville man måske næppe vide, at countrystjernen faktisk ofte har omfavnet fusioner mellem country og hiphop – nok mest markant med Buck 22-samarbejdet ‘Achy Breaky 2’ fra 2014. Så selvfølgelig var han den oplagte samarbejdspartner, da Lil Nas X skulle give sit countrytrap-megahit ‘Old Town Road’ lidt ekstra Nashville-cred, nu når han åbenbart ikke var velkommen på country-hitlisterne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Zar Paulo ‘I løb’

Et eller andet sted i grænselandet mellem Love Shop, New Order, Kliché og Pet Shop Boys finder vi den nyeste single fra aarhusianske Zar Paulo. ‘I løb’ er en dejligt finurlig popsang, der dog viser sig at have alvorlige tanker om angst og identitet på sinde, når man dykker mere ned i den. Zar Paulo har en ep på vej, som forventes ude til efteråret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Lil Uzi Vert ‘Sanguine Paradise’

Tinderbox-aktuelle Lil Uzi Vert udgav denne uge hele to nye sange: ‘That’s a Rack’ og ‘Sanguine Paradise’. Sidstnævnte er med sit aparte klaverriff og sit utal af vittige punchlines helt klart den bedste af de to. Uzis melodiske flow har en helt klassisk Lil Wayne-kanaliserende stil på dette nummer. Så bliver det spændende at se, om disse nye sange vil være at finde på albummet ‘Eternal Atake’, som Lil Uzi Vert efterhånden har teaset længe.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Lowly ‘In the Hearts’

Der er rigtig mange stærke sange på Lowlys spritnye album, ‘Hifalutin’. Hvis ét nyt nummer dog stikker ud, må det være ‘In the Hearts’, hvor gruppen blander autotune ind i deres dreampop. Det eksperiment går langt bedre, end man kunne håbe på, og det skaber et af de mest foruroligende og ængstelige numre på albummet. Hertil er instrumentationen også fyldt med alskens små, lettere ubehagelige detaljer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Atusji ‘Mother Complex’

I starten af 2019 udnævnte vi Terkel Atushi Røjle, eller blot Atusji, til at være et af årets 12 mest lovende danske navne. På ‘Mother Complex’ gør han endnu engang det, han er bedst til; blander singer/songwriter-traditionen med emorap på rigtig gribende, vedkommende vis.

10. PNL ‘Shenmue’

Det er ikke hver dag, man støder på franske hiphopsange, der er opkaldt efter 20 år gamle Sega Dreamcast-spil, men det har vi altså med PNL’s ‘Shenmue’, der tager sit navn fra spillet af samme navn. Det tilbagelænede, attituderige track er den slags gangstarap, der er så rig på atmosfære, at man nærmest kan meditere til det – et udtryk, der generelt præger deres stærke nye album ‘Dèux Freres’.

Hør sangen på Spotify HER.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af