Bettes Spot Festival-koncert var enhver kunstners mareridt

Bettes Spot Festival-koncert var enhver kunstners mareridt
Bette på Spot Festival.

Det var ikke Bettes skyld, at hendes koncert på Spot Festival gik så dårligt. Hun var faktisk virkelig stoisk og blev ved med at tale til publikum, danse på scenen og gøre sin ting, selv da alting truede med at falde fra hinanden. For det her var ikke ikke en nem aften for den danske r’n’b-sanger. Hver gang hun var ved at finde sin vibe, kom der nemlig pludselig en serie af vanvittige brag ud af anlægget, der lød som om, nogen havde detoneret en række bomber.

Det virkede som om, noget ved trommeopsætningen var gået helt galt. For hver gang Bettes måske en smule overentusiastiske trommeslager gik løs på sine instrumenter, krakelerede lydbilledet fuldstændig. Det gjorde Spot-koncerten til en form for ultimativ test for sangeren: Ville hun gå i baglås, eller kunne hun håndtere krisen?

Her overbeviste Bette på alle fronter. Okay, hun var synligt frustreret over den forfærdelige lydsituation. Men hun udstrålede også overskud. »Vi tager en sang til og ser, hvad der sker«, sagde hun på et tidspunkt, og en stemme fra publikum svarede: »Du synger pisse godt!«

Dén opmuntring var kendetegnende for koncerten. Salen ville Bette det godt. De heppede på den spirende sanger og havde nok også lidt ondt af hende. Takket være dén positivitet mistede koncerten aldrig for alvor sit momentum. Og faktisk magtede Bette endda at skabe et oprigtigt magisk øjeblik, hvor ingen tænkte på lydproblemer eller andre uheldige omstændigheder, da hun spillede et helt fantastisk, nedbarberet cover af The Minds of 99’s ’Alle skuffer over tid’.

Kort efter smadrede lyden igen nogle af Bettes stærkeste sange som lukkeren ’Darling’. Men hun kæmpede tappert videre, og man kunne ikke lade være med at tænke, at hun nok skal nå at spille mange flere og nemmere koncerter i fremtiden.


Kort sagt:
Selv ikke de værste lydproblemer kunne stoppe Bette, der endda formåede at skabe et magisk øjeblik på Spot Festival, da hun spillede et minimalistisk cover af The Minds of 99’s ‘Alle skuffer over tid’.

Læs også: Bisse i badedragt leverede show og revy på Spot Festival

Bette. Koncert. Musikhuset, Lille Sal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af