BTS efterligner legendarisk The Beatles-optræden hos Stephen Colbert

I 1964 spillede The Beatles for første gang live på amerikansk tv, da de gæstede Ed Sullivans talkshow. Det blev startskuddet på gruppens amerikanske dominans og den efterfølgende ‘british invasion’, hvor en række andre britiske rockbands fulgte i John, Paul, George og Ringos fodspor.

Dén optræden efterlignede BTS i går hos Stephen Colbert, da K-pop-gruppen iført matchende jakkesæt fremførte ‘Boy With Luv’ i sort/hvid og med et trommesæt i baggrunden, der hyldede den klassiske Beatles-typografi.

Den sydkoreanske gruppe er da også begyndt at trække sammenligninger med netop The Beatles, da de også er i gang med at erobre det amerikanske marked i stor stil. Gruppens seneste album ‘Map of the Soul: Persona’ er for eksempel deres tredje udspil på et år til at gå nummer et på Billboards albumhitliste. Det er kun The Fab Four, som tidligere har kunnet bryste sig af samme bedrift.

Colbert selv efterlignede oven i hatten Ed Sullivan, der i videoen forneden præsenterer verden for BTS-mania.

Læs også: Latinpoppen sparkede døren ind for global populærmusik – men fremtiden tilhører K-pop

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af