Kanye siger, han har forbud mod at tale om Drake og hans familie

Kanye siger, han har forbud mod at tale om Drake og hans familie
Kanye West i glad samtale med David Letterman.

Da bølgerne gik højt i beefen mellem Pusha-T og Drake sidste år, prædikede Kanye kærlighed, hvilket lagde en dæmper på skænderiet. I forbindelse med sit interview med David Letterman i Netflix-samtaleprogram ‘My Next Guest Needs No Introduction’ fortæller rapperen dog, at han nu har forbud mod at nævne Drakes navn eller omtale nogle af hans familiemedlemmer.

Det skriver Daily Beast, der har fået adgang til citater fra åbningsprogrammet til serien, der desuden tæller gæster som Ellen DeGeneres, Formel 1-stjernen Lewis Hamilton og skuespilleren Tiffany Haddish.

»En kunstner, som jeg ikke vil nævne, fordi jeg ikke må omtale ham eller nogle af hans familiemedlemmer…«, indleder Kanye en sætning, da Letterman spørger ham ind til hans tekster. Værten svarer: »Det lyder ret provokerende«, hvortil Kanye gør det klart, at han taler om Drake:

»Tja, vi havde en beef sidste år. Han har den her linje, som jeg elsker, der lyder sådan her: ‘I told my story and made history’ – som at han har lavet sin historie og skrevet historie. Det er det, vi gør. Vi fortæller vores historie, så folk kan relatere til den«. Men så, tilføjer rapperen, bliver folk så knyttede til historien, at de bliver sure, når den går i andre retninger, end de havde forventet.

I programmet fortæller Kanye også åbent om forholdet til sin afdøde mor, om udfordringerne med sit mentale helbred, mens Letterman også spørger ind til rapperens forhold til Trump.

Interviewet får premiere på Netflix 31. maj.

Læs også: Hør ugens 10 bedste nye sange – Gilli, Tyler, Peter Sommer og Cardi B’s pianist

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af