Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Gilli, Tyler, Peter Sommer og Cardi B’s pianist

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Gilli, Tyler, Peter Sommer og Cardi B’s pianist
Chloe Flower.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Tyler, the Creator ‘I Think’

På det stærke album ‘Igor’ udsletter Tyler, the Creator fuldkommen sit eget jeg – stilskiftet er endnu mere markant end på ‘Flower Boy’. Der er mere sang end rap, og musikken taler næsten et tydeligere sprog end teksterne. Den fyldige ‘I Think’ er et af de mest fængslende numre derfra, og Solanges smukke stemme gør omkvædet fuldkommen euforisk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Eva ‘Cry’

Den canadiske popsanger Eva har været backupsanger for kunstnere som Blood Orange og Solange, og når man hører hendes nyeste single, ‘Cry’ er det ikke svært at forstå, hvad de ser i hende. Trods den triste titel er den ikke en tåreperser; det er derimod en øjeblikkelig ørehænger, som er svær ikke at danse til. Eva skulle efter sigende have en ep på vej – hold øje med den!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Ezra Furman ‘Calm Down aka I Should Not Be Alone’

Sidste år udgav Ezra Furman det glimrende album ‘Transangelic Exodus’, og den amerikanske singer/songwriter udgiver efterfølgeren, ‘Twelve Nudes’ allerede 30. august i år. Nummeret blander powerpop, postpunk og garagerock sammen til en dybt charmererende. men også mærkbart desperat energibombe. Furman kan desuden opleves i Lille Vega den 24. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Gilli ‘Vai Amor’

Vi husker, hvor hårdkogt Gilli var, han startede, og de seneste par år har hans mere poppede afrobeat-numre været uundgåelige. Men på ‘Vai Amor’ møder vi en helt ny Gilli, der har skruet endnu mere op for autotune end nogensinde før. Sangen kombinerer afrotrap, digital dancehall og UK garage i en cocktail, der på én gang er uventet og vellykket. Gillis kommende album har efter rapperens eget udsagn »ikke en eneste sang, der lyder som ‘C’est La Vie’« – men måske ‘Vai Amor’ er hans nye lyd?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Slowthai feat. Skepta ‘Inglorious’

På UK-rapperen Slowthais debutalbum ‘Nothing Great About Britain’ får han besøg af grime-giganten Skepta, og i fællesskab har de skabt det hårdkogte track ‘Inglorious’. Det tunge beat rammer som en mavepuster, og de to rapperes idiosynkratiske vokaler smider den ene mindeværdige linje efter den anden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Yumi Zouma ‘Bruise’

‘Bruise’ er en snappy, kølig lille sang fra den alternative popgruppe Yumi Zouma. Gruppen siger, de var inspireret af Timbaland og Nelly Furtado på dette skarpe nummer, der handler om dengang deres tidligere guitarist, Sam Perry, forlod bandet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Flying Lotus feat. Denzel Curry ‘Black Balloons Reprise’

Flying Lotus’ nye album ‘Flamagra’ er ikke fattig på features, og den bedste af de mange gæsteoptrædener er nok Denzel Curry, der leverer et hårdt vers på ‘Black Balloons Reprise’, der trækker på de to tidligere Curry-sange ‘Black Balloons’ og ‘The Blackest Balloon’. Ligesom på disse to kommer vi helt ind i Curry psyke – og FlyLos uimodståelige produktion klæder ham godt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Chloe Flower ‘Get What U Get’

Du husker måske Cardi B’s opsigtsvækkende ‘Money’-optræden fra årets Grammys, hvor hun medbragte både pianist og 20 dansere. Nu går pianisten fra dén optræden, Chloe Flower, solo med nummeret ‘Get What U Get’. Sangen starter som en klassisk, lidt jazzet klaverkomposition, men med tiden træder en række trap- og popelementer ind, der giver den en unik kant.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Peter Sommer ‘Begge Veje’

Til sommer kan Peter Sommer opleves på et utal af danske festivaler, blandt andet om en uge på Heartland. Til den tid har han et spritnyt nummer med sig. ‘Begge Veje’ fortsætter flot, hvor sidste års ‘Elskede at drømme, drømmer om at elske’ slap, både i forhold til skarpsindig lyrik og en bidende rockmelodi.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Clairo ‘Bags’

Sidste år udgav Clairo den piblende og lo-fi-poppede ep ‘Diary 001’, og nu har hun annonceret debutalbummet ‘Immunity’, hvorfra hun har udgivet førstesinglen ‘Bags’. Nummeret er produceret af det tidligere Vampire Weekend-medlem Rostam, og det er en nydelig, let melankolsk popballade, der beholder al Clairos lo-fi-charme, mens den soniske palette bliver udvidet.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af