The Weeknd, SZA og Travis Scott indtager ’Game of Thrones’-universet i video til ’Power is Power’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens den ottende og sidste sæson af ‘Game of Thrones’ ruller over skærmene, samledes en række prominente musikere sig om et album, der kunne bakke gigantsuccessen op. Resultatet blev compilation-albummet (eller ifølge vores anmelder: musical-fadæsen) ’For the Throne’, og dets førstesingle ’Power is Power’ har nu fået sig en dramatisk billedside.

’Power is Power’-videoen følger nummerets tre sangere, The Weeknd, SZA og Travis Scott, indhyllet i ’Game of Thrones’-universet sammenklippet med højspændte øjeblikke fra serien. Alle tre slænger sig i den famøse Jerntrone; The Weeknd i snevejr kanaliserer gedigne Jon Snow-vibes, SZA smyger sig blandt flammehav som en anden dragemoder, og Travis Scott ser forpint ud over afgrunden af det hele.

Læs også: Musical-fadæsen ‘For the Throne’ er ‘The Long Night’ i albumformat – det fungerer overhovedet ikke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af