Frank Ocean-produceren Vegyn deler mixtape med hele 71 (!) sange

Frank Ocean-produceren Vegyn deler mixtape med hele 71 (!) sange
Vegyn.

Den London-baserede producer Vegyn, der var bidragsyder på Frank Oceans to album ‘Blonde’ og ‘Endless’, har netop udgivet et nyt projekt, der udmærker sig ved at have en absurd lang trackliste.

Således er der hele 71 sange at finde på Vegyns nye mixtape ‘Text While Driving If You Want To Meet God’. Der er dog ikke tale om et projekt af ekstrem lang varighed, for størstedelen af numrene ligger på omkring et minut. Den samlede spilletid er en time og 26 minutter og dermed kort taget mængden af tracks i betragtning.

Mest af alt ligner mixtapet en samling af små ufærdige instrumentaler, der har ligget på en harddisk og samlet støv, før Vegyn besluttede sig for at udgive dem, blandt andet fordi alle numre har deres BPM noteret i parentes efter sangtitlen.

Vegyn, alias Joe Thornalley, har udover sit arbejde med Frank Ocean også været medvært på sangerens radioprogram Blonded Radio på Beats 1.

Læs også: Frank Ocean fotograferede Met Gala for Vogue – se billedserien

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af