J. Cole og co. deler to singler fra nyt Dreamville-album – rappere i overflod

J. Cole og co. deler to singler fra nyt Dreamville-album – rappere i overflod
J. Cole.

Dreamville-kollektivet med J. Cole i spidsen arbejder på endnu en fællesudgivelse, nemlig ‘Revenge of the Dreamers III’, og nu har de delt to spritnye singler op til udgivelsen. På de to ny tracks får vi både hørt mange af Dreamville-artisterne og nogle udefrakommende features.

På old school-bangeren ‘Down Bad’ får vi intet mindre end fem artister på lidt under tre minutter. Navnligt J. Cole, J.I.D., Bas, Earthgang og så Young Nudy på feature. ‘Got Me’, som vel er en slags trap-sjæler, har Dreamville-artisterne Ari Lenox og Omen med, mens Ty Dolla Sign og Dreezy leverer features.

J. Cole havde et solidt featurevers på Ty Dolla Signs seneste single ‘Purple Emoji’, der udkom i slutningen af maj, og nu har r’n’b-artisten tilsyneladende gengældt tjenesten ved at optræde på et Dreamville-nummer.

‘Revenge of the Dreamers III’ er som titlen antyder den tredje Dreamville-kollaboration, som følger op på nummer to i rækken, der udkom tilbage i 2015. Der er desværre ingen præcis udgivelsesdato på projektet lige pt., men der kan nok ikke gå lang tid nu.

Læs også: J. Cole giver sjældent interview til GQ – kalder Lil Pump »en klog knægt«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af