Premiere: Muf10-signede $hybxi ruller i Rolls Royce i videoen til ‘Goals’

Danske hiphopartister, der rapper på engelsk, er efterhånden ikke så sjældne længere, siden Noah Carter har vist, hvor stilsikkert det kan gøres. Men det er ret unikt, at en dansk rapper kaster sig ud i autotunet vibrato i bedste Post Malone-stil – det er dog lige, hvad det unge stortalent $hybxi gør på sin nye single ‘Goals’.

$hybxis stemme sitrer gennem autotunen, mens han i videoen cruiser rundt i en Rolls Royce, taler i en pengetelefon og hænger ud med designeren Reza Etamadi fra Muf10. Apropos sidstnævnte: Reza Etamadi er en af de kreative kræfter bag det nye pladeselskab Coup d’Etat, som $hybxi altså er signet på. Mange flere ting skulle være i pipelinen fra den front.

Det virker som om, ‘Goals’ antyder internationale ambitioner med den ret overdådige video og den stilsikre lyd. Tiden vil vise, om $hybxi kan indfri de drømme.

Lyt til podcast: Reza Etamadi fra Muf10 gæster Standard #24: Hvordan hiphop og mode smeltede sammen

Læs også: 10 unge rappere, du skal holde skarpt øje med i 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af