Premiere: Se videoen til Ea Kayas nye popsmasker ‘Cruel To Be Kind’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ea Kayas følsomme og flersidige sange er ikke bange for at tackle temaer, der måske ikke normalt fylder så meget i popmusikken, og sådan er det også på hendes nye single ‘Cruel To Be Kind’, der udkom i fredags og i dag har fået en flot video. Den handler nemlig om at skulle sige fra overfor et menneske, man står tæt på, men som har en usund livsstil.

‘Cruel To Be Kind’ er altså en form for popsang-som-intervention, hvor Ea Kaya siger, at her går grænsen: »I got to say something to you« er den første linje i det storslåede omkvæd, og herfra bliver der delt en god omgang tough love ud.

I den ledsagende video bliver dén situation stilfuldt og underspillet illustreret ved, at Ea Kaya glider cool og afklaret gennem de grynede billeder, mens en rimelig umoden dreng flyver rundt og råber og skriger, mens han smadrer alt, han kommer i nærheden af. Han ligner i dén grad en, der har brug for en opsang.

Læs også: Track-by-track: Pophåbet Ea Kaya gennemgår sin debut-ep ‘Fragile But Strong As Hell’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af