Surprise: J Balvin og Bad Bunny har udgivet et nyt album

Surprise: J Balvin og Bad Bunny har udgivet et nyt album
J Balvin.

Timingen kunne nærmest ikke være bedre: Reggaeton-stjernen J Balvin har lige givet sin første danske koncert på årets Tinderbox, og blot som vi er ved at komme os, deler han så et nyt album ud af det blå.

‘Oasis’, som det hedder, er et samarbejde med den puertoricanske rapper Bad Bunny, der jo også var at finde på kæmpehittet ‘I Like It’ sammen med J Balvin og Cardi B. Set i lyset af det nummers succes er et helt album med J Balvin og Bad Bunny måske ikke en dum idé.

De to har da heller ikke andet end rosende ord til overs for hinanden: »Jeg er stolt over at sige, at jeg elsker Bad Bunny. Vi synes altid at være på samme bølgelængde, fordi han kan lide de samme ting som mig«, udtaler J Balvin for eksempel i en pressemeddelelse via Pitchfork.

J Balvin udgav sidste år albummet ‘Vibras’, og Bad Bunny udkom ligeledes sidste år med sin fremragende ‘X 100pre’.

Læs anmeldelse: Tinderbox: J Balvin var bedst, når produktionerne var størst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af