Beyoncé deler musikvideo til ‘Spirit’ og annoncerer gæste- og trackliste til ‘Løvernes konge’-album

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Beyoncé lægger ikke bare stemme til Nala i det nye ‘Løvernes konge’-remake, som vi her på sitet giver seks fuldfede stjerner. På fredag udgiver popdronningen et helt ‘Løvernes konge’-album, som hun selv har kurateret – inspireret af filmklassikeren – med titlen ‘The Lion King: The Gift’.

Nu har Beyoncé udgivet musikvideoen til albummets single ‘Spirit’, der byder på bjergtagende billeder af Queen Bey og hendes dansere i et ørkenlandskab – sammenflettet med billeder fra filmen.Og så medvirker Beyoncés egen datter, Blue Ivy Carter desuden i videoen.

I samme ombæring har sangeren løftet sløret for gæste- og tracklisten til ‘The Gift’. Albummet er 13 numre langt og har blandt andre JAY-Z, Kendrick Lamar, Donald Glover, Pharrell, 070 Shake og Tierra Whack som features.

Beyoncé optræder selv på seks af numrene. Særligt interessant bliver ‘Mood 4 Eva’, der forener hende med ægtemanden JAY-Z og medskuespilleren i ‘Løvernes konge’ Donald Glover.

Queen Bey beskriver albummet som en »sonisk film« og »en helt ny form for historiefortælling« og uddyber:

»Jeg ville gerne lave mere end bare en samling af sange, der var inspireret af filmen. Det er en sammenblanding af genrer og samarbejder, der ikke bare er én lyd. Albummet er influeret af alt fra R&B, pop, hiphop og afrobeat. Jeg ville gerne give alle hver deres rejse for at sammenkæde historierne. Hver sang er skrevet for at reflektere filmens historie og give lytteren en chance for at forestille sig sit eget billede, mens man lytter. Det var vigtigt, at musikken ikke bare blev fremført af de mest interessante og talentfulde kunstnere, men også blev produceret af de bedste afrikanske producere. Autencitet og hjerte var vigtigt for mig«.

‘The Lion King: The Gift’ er ude fredag den 19. juli. ‘Løvernes konge’ kan ses i biograferne fra i dag. Se hele tracklisten herunder.

Læs også: Anmeldelse af ‘Løvernes konge’ – en majestætisk Disney-triumf fra første brøl

‘The Lion King: The Gift’trackliste:
01. Beyoncé – ‘Bigger’
02. Beyoncé – ‘Find Your Way Back (Circle of Life)’
03. Tekno, Yemi Alade, and Mr. Eazi – ‘Don’t Be Jealous of Me’
04. Burna Boy – ‘Ja Ara E’
05. Beyoncé, JAY-Z, and Childish Gambino – ‘Mood 4 Eva’
06. Salatiel and Pharrell – ‘Water’
07. Blue Ivy Carter, St. JHN, WizKid, and Beyoncé – ‘Brown Skin Girl’
08. Tiwa Savage and Mr. Eazi – ‘Keys to the Kingdom’
09. Beyoncé – ‘Otherside’
10. Beyoncé, Shatta, and Wale – ‘Already’
11. Tierra Whack, Beyoncé, Busiswa, Yemi Alade, and Moonchild Sanelly – ‘My Power’
12. 070 Shake and Jessie Reyez – ‘Soar’
13. Beyoncé – ‘Spirit’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af