Cardi B fejrer datteren Kulture’s fødselsdag med uudgivet sang og nuttede babybilleder

Cardi B fejrer datteren Kulture’s fødselsdag med uudgivet sang og nuttede babybilleder
Cardi B (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Hiphop power-parret Cardi B og Offset kunne i går fejre deres datter Kulture’s første fødselsdag – og det blev gjort med maner. Cardi B delte en hidtil uudgivet sang, der heller ikke har nogen titel, i anledning af fødselsdagen.

Nummeret sampler Eve’s single ‘Love Is Blind’ fra 1999 og skulle have været med på Cardi B’s album ‘Invasion of Privacy’, men blev kasseret, fordi rapperen var så forkølet, at hun ikke kunne spytte linjerne tilfredsstillende.

Cardi B skriver på Instagram: »Tak for jeres lykønskninger til mit kære barn, alle sammen. Jeg indspillede denne sang én dag, før mit album skulle afleveres. Eve gav mig grønt lys til at bruge beatet, hvilket jeg var utroligt taknemmelig for. Hun er ægte! Sangen nåede ikke med på albummet i tide, fordi jeg, som I kan høre, var ramt af en slem forkølelse. […] Jeg elsker min baby. Hun ændrede mit liv«.

Med sangen følger desuden et ret nuttet slideshow af Kulture, Offset og Cardi B selv. Også Offset gik på Instagram for at fejre datterens fødselsdag med et sødt billede og teksten: »Du er så perfekt. Jeg elsker dig«.

Læs også: Cardi B smed sin paryk til koncertpublikum – nu vil hun gerne have den tilbage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af