Bisse inviterer til halbal på sit nye countryalbum ‘Tanzmaus’

Bisse inviterer til halbal på sit nye countryalbum ‘Tanzmaus’
Bisse. (Foto: Alexander Leistiko)

Bisses seneste album var ‘Tanmaurk’, en voldsomt ambitiøs Danmarksrevy lavet i samarbejde med Copenhagen Phil. Til hans næste album kommer der dog nye boller på suppen, og her er ‘Tanmaurk’ skiftet ud med ‘Tanzmaus’. Ja, dansemus.

Det nye album er netop annonceret til at udkomme 20. september, og har man fulgt lidt med på de forskellige Bisse-kanaler, så kommer det vist som ingen overraskelse, at temaet denne gang er country (se bare pressebilledet).

Det bliver et album »dedikeret til alle kobøjdere, lurendrejere, gøglere, evighedsstudenter, modstandsmænd, jæger-samlere, svindlere – og dansemus…, ja, et album til alle drømmere!«, som det poetisk lyder i en pressemeddelelse, mens selve lyden altså tager udgangspunkt i countryen, men vist også får en hel del afstikkere: »Der er tale om et lystspil og et potpourri af country, Dixieland, triojazz, studentikos snudekiggerrock, balle og barde hiphop. Et album om den løse jordforbindelse og samtidig Bisses mest jordnære til dato. Aldrig har kunstneren lydt mere let på tå«, lyder det.

De nye sange kan opleves på landevejen 4.-12. oktober i København, Aarhus, Aalborg og Odense, men »først skal vi dog lige have gjort noget ved klimaforandringerne« – hvilket der bliver med dagens nye single ‘Klagesangen’.

Læs interview: Bisse tager Danmark op til revision: »Vi lider stadig under tømmermændene fra ’Matador’-dagene«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af