Justin Vernon fortryder sin kritik af Eminem-nummeret, han selv gæstede

Justin Vernon fortryder sin kritik af Eminem-nummeret, han selv gæstede
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Da Eminem sidste sensommer gjorde comeback med albummet ’Kamikaze’ (i kølvandet på det hårdt kritiserede ‘anti-comeback’ ’Revival’ fra året forinden), var der ét nummer, der ikke helt faldt i Bon Ivers Justin Vernons smag: Nummeret ’Fall’, som Vernon selv gæster.

Justin Vernon tweetede ved udgivelsen en kritik af, at Eminem i sangen kalder Tyler, the Creator for »faggot« og skrev, at han selv ikke var fan af budskabet, og at sangen burde have været ændret eller slet og ret dræbt. Vernons kritik af et nummer, som han rent faktisk selv gæstede, blev mødt af en massiv opmærksomhed, som Vernon formentlig gerne ville have været foruden.

Justin Vernon gæstede forleden Zane Lowe på Beats 1, hvor de to kom ind på de omstridte tweets.

»Jeg gjorde et stort rod ud af Eminem-sangen. Jeg sad bare i en bilvask og tweetede. Det er sådan – hvad lavede jeg?«, spurgte Vernon. »Jeg skulle nok bare have chillet og sagt: ’Please, lad være med at sende sangen ud’«.

Til Lowes spørgsmål om, hvorvidt Vernon mener, han burde have holdt sin mening for sig selv, svarede Vernon: »Præcis. Og det var virkelig tarveligt, og jeg havde det rigtig skidt med det«.

Hør hele interviewet herunder.

Læs også: ‘Hemmeligt’ albumkoncept gør det endnu mere spændende at lytte til Bon Iver

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af