Miley Cyrus og Liam Hemsworth er blevet separeret

Miley Cyrus og Liam Hemsworth er blevet separeret
Miley Cyrus og Liam Hemsworth til Vanity Fairs Oscarfest 2018. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

På overfladen lignede Miley Cyrus og Liam Hemsworth det perfekte celebrity-par. Men nu er de blevet separeret efter knapt ét års ægteskab. Det fortæller en repræsentant for Cyrus til magasinet People:

»Liam og Miley er blevet enige om at blive separeret. De udvikler sig hele tiden og ændrer sig som partnere og individer, og derfor har de besluttet, at det her er det bedste for dem, mens de fokuserer på sig selv og deres karrierer. De vil stadig forblive dedikerede forældre til alle de dyr, som de deler, mens de kærligt tager tid væk fra hinanden«, lyder udtalelsen.

Parret mødte hinanden i 2009 under optagelserne til filmen ‘The Last Song’, hvorefter de begyndte at date. I 2012 blev de forlovede, men gik fra hinanden et år efter. De begyndte at date igen i 2016 og blev gift i smug sidste år.

Sidste år diskuterede Cyrus sit forhold til Hemsworth i et interview med magasinet Elle, hvor hun fortalte, at hun ikke selv passede ind i en »stereotyp hustrurolle«:

»Jeg tror, det er meget forvirrende for folk, at jeg er gift. Men mit forhold er unikt. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde ville lade offentligheden ind i det, fordi det er så komplekst, moderne og nyt. Jeg tror ikke, at vi er et sted i verden, hvor folk ville forstå det. Jeg mener, tror folk virkelig, at jeg står derhjemme i et forklæde og laver aftensmad? Jeg er i et heteroforhold, men jeg er stadig meget seksuelt tiltrukket af kvinder. Folk bliver vegetarer af sundhedsmæssige årsager, men bacon er stadig fucking godt, og det ved jeg. Jeg lavede en partner-beslutning. Det her er personen, jeg føler, har min ryg mest. Men jeg passer helt klart ikke ind i en stereotyp hustrurolle. Jeg kan slet ikke lide det ord«.

Læs også: Miley Cyrus vil ikke have børn, fordi »Jorden er vred«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af