Miley Cyrus vil ikke have børn, fordi »Jorden er vred«

Miley Cyrus vil ikke have børn, fordi »Jorden er vred«
Miley Cyrus i 'Black Mirror' sæson 5.

Miley Cyrus er slet ikke tilfreds med den måde, vi behandler Jorden på. Det lægger hun ikke skjul på i et nyt interview med magasinet Elle, hvor hun slår fast, at hun end ikke overvejer at få børn, så længe »Jorden er vred«.

»Jorden er kvindelig. Når hun er vred, så lad være med at tirre hende. Det er sådan, jeg føler, kvinder er lige nu. Jorden er vred«, siger popstjernen blandt andet.

Cyrus kaster sig også ud i en længere sammenligning af, hvordan kvinder historisk er blevet mishandlet med hvordan vi behandler Jorden lige nu:

»Vi har gjort det samme mod Jorden, som vi gør mod kvinder. Vi bliver ved med at tage og forventer, at Jorden bliver ved med at producere. Og den er udmattet. Den kan ikke producere. Vi får overrakt den her lorteplanet, og den nægter jeg at give videre til mine børn. Indtil jeg føler, at mine børn kan leve på en Jord, hvor der er fisk i vandet, har jeg ikke i sinde at bringe en ny person til verden«.

Det er langt fra første gang, at Cyrus har taget fat om kulturelle og politiske emner. For nyligt udgav hun ep’en ‘She Is Coming‘, der blandt andet bød på en feministisk »kampsang« under titlen ‘Mother’s Daughter’, hvor linjen »Don’t Fuck With My Freedom« går igen adskillige gange. Hun medvirkede også i et afsnit af den nye sæson ‘Black Mirror‘, der alle dage har taget fat om de dystopiske sider af vores levevis.

Læs også: Miley Cyrus rullede det tunge skyts ud på Glastonbury – gæster, covers og ’Black Mirror’-show

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af