Miley Cyrus synger om bruddet med Liam Hemsworth på den nye single ’Slide Away’

Miley Cyrus synger om bruddet med Liam Hemsworth på den nye single ’Slide Away’
Miley Cyrus og Liam Hemsworth til Vanity Fairs Oscarfest 2018. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

For en lille uge siden kom det frem, at Miley Cyrus og Liam Hemsworth efter knapt ét års ægteskab er blevet separeret. »De udvikler sig hele tiden og ændrer sig som partnere og individer, og derfor har de besluttet, at det her er det bedste for dem, mens de fokuserer på sig selv og deres karrierer«, lød den officielle udtalelse fra parrets repræsentant.

Miley Cyrus har nu delt en ny single, der meget eksplicit sætter ord på bruddet og de ændringer, parret har undergået, siden de mødtes tilbage i 2009 under optagelserne til ’The Last Song’ – da Miley var rundt regnet 17 år gammel.

»Move on, we’re not 17/I’m not who I used to be/You say that everything changed/You’re right, we’re grown now«, synger Miley Cyrus, hvilket jo sådan set passer udmærket med den officielle udtalelse om, at parret ganske enkelt er vokset fra hinanden.

Mest bemærkelsesværdig er dog nok linjerne: »I want my house in the hills/Don’t want the whiskey and pills/I don’t give up easily/But I don’t think I’m down« – særligt i forbindelse med billedet, der medfølger i YouTube-versionen af sangen, der forestiller sprutflasker og piller, der svømmer rundt i vandet.

’Slide Away’ kommer efter sigende til at figurere på Cyrus’ kommende album ’She Is Miley Cyrus’, der skulle udkomme senere på året.

Læs også: Miley Cyrus og Liam Hemsworth er blevet separeret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af