Nicki Minaj smider Joe Budden på porten i ophedet afsnit af Queen Radio

Nicki Minaj smider Joe Budden på porten i ophedet afsnit af Queen Radio
Nicki Minaj. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images for Marc Jacobs)

Da Nicki Minaj udgav sit vellykkede fjerde studiealbum ‘Queen’ sidste august, blev udgivelsen ledsaget af ‘Queen Radio’ – et nyt radioshow på Apples radioplatform med rapperen i førersædet.

Programmet kan bedst beskrives som et filterløst medium for Minajs uforbeholdne mening om stort og småt i musikbranchen, som diskuteres med en række gæster krydret med musik fra Minajs såkaldte ’Essential playlist’, der hovedsaligt indeholder egne numre eller features.

Så er scenen ligesom sat for det seneste afsnit, der skød ugen i gang i går. Her skulle Minajs nylige samarbejdspartner Megan Thee Stallion oprindeligt have været gæst, men i stedet inviterede rapperen værterne på ‘The Joe Budden Podcast’ forbi til en snak om diverse kontroverser mellem hende og titelfiguren bag podcasten, Joe Budden, som for nylig reagerede på sin overraskende tredjeplads på The Brew Pubs virale liste over historiens 50 bedste rappere.

Minaj og Budden har altså en tumultarisk fortid, hvor gensidige beskyldninger er fløjet frem og tilbage imellem dem, og uden at spoile for meget, kan vi vist godt afsløre, at de ikke forsones i løbet af dette programs sendetid.

Minaj lægger således hårdt ud med at introducere Budden som den »mest irriterende person nogensinde«, hvorefter samtalen kontinuerligt eskalerer, til den når bristepunktet, da Budden beskylder Minaj for at lyve om at være på stoffer ved tilblivelsen af ’Queen’ sidste år. »Det har jeg aldrig sagt, you dumb fuck!?«, råber Minaj aggressivt tilbage, inden hun slukker Buddens mikrofon og smider ham ud, mens hun fortsætter interviewet med Mal og Rory – de to tilbageværende værter på ‘The Joe Budden Podcast’.

Kort efter det ophedede interview vendte Joe Budden sig mod Twitter for at kommentere på episoden med et spydigt ’Spicy’ og en ’I live for this’-bemærkning, så det er nok ikke for meget sagt, at dramaet mellem disse to langt fra er ovre.

Hør Queen Radio på Apple Music her. Episoden udspiller sig i afsnit 15, hvor interviewet med ‘The Joe Budden Podcast’ begynder ca. en time inde i programmet, inden det når sit klimaks omkring 1:37.

Læs også: ‘Queen’-cast i Standard Ekstra: Nicki Minaj gør krav på hiphop-tronen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af