Ruden til Diplos privatjet revnede – det hele endte dog godt

Ruden til Diplos privatjet revnede – det hele endte dog godt
Diplo. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Selv de mindste rystelser kan med rette gøre flypassagerer nervøse, og de fleste var nok gået ud af deres gode skind, hvis de havde oplevet det samme som Diplo over weekenden.

Produceren og dj’en var på vej til et spillejob i Columbus, Ohio, da forruden i flyet simpelthen slog revner. Diplo har lagt et par billeder op på sin Instagram-profil, hvor man kan se den ramponerede forrude samt den ene pilot, som har en maske på i cockpittet.

Diplo selv? Jah, det virker til, at han tog situationen med ophøjet ro, for han havde da tid til at sidde og Instagramme om både ruden og en ny vest, han havde købt i en genbrugsforretning.

På billedet kan man se, hvordan Diplo sidder på gulvet af flyet lige ud til cockpittet, og jeg tænker, at tekniske problemer kun bliver mere foruroligende i mindre fly. Det vides ikke lige, om privatflyet var lejet, eller om han rent faktisk har råd til sit helt eget. Men det er vist en anden snak. Flyet og Diplo landede sikkert, og det er det vigtigste.

Læs også: Top Tracks: Her er sommerferiens 15 bedste nye sange

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af