Se Alessia Cara lave overbevisende imitationer hos Jimmy Fallon – blandt andet af Billie Eilish

James Corden har Carpool Karaoke og Crosswalk – the Musical, Jimmy Fallon har Wheel of Musical Impressions. De to amerikanske late-night shows er altid sikre leverandører af underholdende musikalsk indhold, hvor de store artister folder sig ud med nye, ukendte sider af deres talent.

Hos Fallon har store sangerinder som blandt andet Ariana Grande, Christina Aguilera og Celine Dion været igennem det nok knap så tilfældige sanglykkehjul (det er jo trods alt live-tv), hvor en børnesang skal synges som en kærlig parodi over en artist, den pågældende gæst på belejlig vis allerede kan imitere. Den seneste deltager i rækken af ’impressionister’ er den unge popsanger Alessia Cara, der faktisk gæster indslaget for anden gang.

Under sit nye besøg leverer hun en overbevisende udgave af særligt Billie Eilishs ’Bad Boy’ med teksten til den amerikanske børnesang ‘Pop Goes the Weasel’, der kunne få selv den mest trofaste fan til at betvivle, om Cara faktisk er Eilish for en kort stund.

Også Amy Winehouse og Alanis Morissette får en tur i manegen med Cara, mens Fallon, der aldrig kan dy sig for at være med i sine egne lege, giver den som rocklegenderne Jim Morrison og Mick Jagger. De bliver begge akkompagneret af Fallons faste husorkester, veloplagte ‘The Roots’.

Se indslaget foroven og vurder, om du synes Cara eller Fallon er bedst.

Læs også: Veloplagt Alessia Cara leverer forrygende Destiny’s Child-medley

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af