Selvfølgelig er Post Malone god til beer pong

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Post Malone kan godt lide at drikke øl. Det burde vist ikke komme som nogen overraskelse, og sangeren er da også rimelig udtalt ambassadør for Bud Light. Så selvfølgelig er han også god til beer pong, hvilket han fik vist i nattens udgave af Jimmy Fallons talkshow.

Hvad laver Post Malone egentlig inden en koncert, spørger Fallon. Det indebærer at høre en masse Shania Twain, spise vingummibamser og spille beer pong, svarer Posty, hvorefter handsken bliver kastet til en udfordring.

Det skulle Fallon dog ikke have gjort, for Post Malone har styr på sit spil. Bevares, han skal lige kaste sig varm, og efter lidt indledende fiksfakserier skinner hans særegne teknik igennem: Først væder han bolden i øl, så laver han nogle specielle rystelser med hånden, så ned i knæ… Og bam!

Den lille ølkamp var en del af et længere Post Malone-visit hos Fallon, hvor musikeren også talte om sit tredje album, der lander i september. Fallon spillede endda en lille smagsprøve af det nye nummer ‘Circles’.

Læs også: Her er 26 udenlandske album, vi glæder os helt vildt meget til i anden halvdel af 2019

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af