Steve Lacy giver koncert i København – har arbejdet med alle fra Kendrick til Solange

Steve Lacy giver koncert i København – har arbejdet med alle fra Kendrick til Solange
Steve Lacy.

Steve Lacy er ham, de andre gerne vil lege med. The Internet-guitaristen er bare 21 år gammel, men han har efterhånden et cv, som kan gøre de fleste misundelige. I løbet af karrieren har han arbejdet sammen med folk som Denzel Curry, Kendrick Lamar og Kali Uchis, og i løbet af det seneste års tid har han også lavet musik med Solange, Vampire Weekend og Blood Orange.

Lacy kan dog også på egen hånd, og nu kommer han til Danmark for at give solokoncert. Det sker 12. november i Pumpehuset.

Med sig har amerikaneren sit solomateriale, som han altså har haft tid til at lave ved siden af både The Internet og de mange samarbejder og producertjanser, som jeg remsede en lille smule op af foroven. Lacy udgav i 2017 debut-ep’en ‘Steve Lacy’ Demo’, som i år fik følgeskab af et helt album; det sexede sommersoundtrack ‘Apollo XXI’.

Billetsalget starter 23. august kl. 10.00 via Ticketmaster.

Steve Lacy (US)
12. november
Pumpehuset
Billetpris: Endnu ikke offentliggjort

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af