Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Lana Del Rey, Normani og Kittens nostalgipop

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Lana Del Rey, Normani og Kittens nostalgipop
Kitten.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Mura Masa feat. Clairo ‘I Don’t Think I Can Do This Again’

Det er ikke længe siden, Clairo udgav det fremragende debutalbum ‘Immunity’, og hun fortsætter kvalitetsstrømmen ved at give vokal og tekst til dette dansable Mura Masa-nummer. De to kunstnere skaber i fællesskab et sublimt popnummer, hvor deres individuelle stiltræk problemfrit bliver kombineret. Vi håber, Clairo spiller den til sin Soundvenue Session til december.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Sturgill Simpson ‘Sing Along’

Når du tænker Netflix-anime, tænker du næppe countryrock. Men country-darlingen Sturgill Simpson har nu engang skruet godt op for strømmen til ‘Sing Along’, der er en del af soundtracket til Netflix’ anime-film ‘Sound & Fury’, som Simpson også har været med til at kreere. Filmen kan ses fra den 27. september, og samme dato lander så også Simpsons nye album, der ligeledes hedder ‘Sound & Fury’ og angiveligt fungerer som et »companion piece« til filmen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Kitten ‘Memphis’

Den alternative popgruppe Kitten albumdebuterede i 2014, og selv om de ikke har udgivet et nyt album siden da, har de udgivet en del ep’er. ‘Memphis’ er førstesinglen fra ‘Honeymoon Phase’, der udkommer en gang i løbet af efteråret, og det er en dybt inficerende, rørende og nostalgisk sang, der ifølge frontkvinde Chloe Chaidez er »et lille snapshot af min hjernes kaos«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Normani ‘Motivation’

For første gang udgiver det tidligere Fifth Harmony-medlem en solosingle uden features eller noget. Og med ‘Motivation’ beviser Normani, at hun hverken har brug for resten af Fifth Harmony eller duetpartnere som Khalid og Sam Smith. Ariana Grande har været med til at skrive ‘Motivation’, og det kan høres. Det er en pragtfuld popsang af samme støbning, der har defineret Grandes seneste par album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Theodor Black ‘Tangerines’

Engelske Theodor Black forfører os med sin varme r’n’b på dette fuzzy nye nummer. Den lo-fi-halvpsykedeliske lyd har noget impulsivt og uperfekt over sig, der gør, at den lyder så meget desto mere oprigtig. Den charmerende musikvideo har også noget ufatteligt retro-cool over sig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Young Thug feat. Lil Baby ‘Bad Bad Bad’

Young Thug er nærmest altid bedst, når han har flowet i centrum, og det er en vild rutsjebane at følge med i, hvordan hans vokal slingrer igennem det ellers ret mekaniske beat. Protegéen Lil Babys flow er også langt mere sprælsk end sædvanligt, men det er naturligvis mentor Thugger, der excellerer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Lord Siva & Vera ‘Oh My God’

Efter det store hit ‘Paris’ har vi ventet lang tid på en efterfølger fra Lord Siva og Vera – noget der altså var annonceret helt fra starten af og derfor ikke blot handler om, at ‘Paris’ blev en succes. Og man kan da let høre på ‘Oh My God’, at den ikke er en eftertanke. Den emmer af samme popprofessionalisme, der kendetegnede Veras produktion på førstesinglen, og Lord Sivas vokal er stadig fyldt med indlevelse af højeste karat.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Goldgoldgold ‘Teethfalling’

Goldgoldgold et et helt nyt projekt fra brødrene August og William Hoffmann, hvor sidstnævnte er bedst kendt som bassist i Søn. Med ‘Teethfalling’ går de dog i en mere stresset, elektronisk retning, der dog stadig bærer præg af pulserende, postpunket bas. Det sidste halvandet minut bliver sangen for alvor eksperimentel, og det er som om hele resten af sangen bliver dekonstrueret for øjnene – eller ørerne – af lytteren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Lana Del Rey ‘The Greatest’

Lana Del Rey har sjældent lydt så nervøs og ængstelig som på denne sentimentale ballade. ‘The Greatest’ lyder nærmest som en sang af Beach Boys eller Procol Harum, som den trækker på klassisk rockæstetik, men den er tilsat et moderne, ungdommeligt og desperat livssyn, som Del Rey er ekspert i at formulere: »Kanye West is blonde and gone / ‘Life on Mars’ ain’t just a song«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Awinbeh ‘New!’

Awinbeh var tidligere forsanger for indiepopgruppen Silvester, men nu er hans poplyd gået mere r’n’b, og han lyder som en decideret popstjerne. Hans storladne vokal får virkelig lov til at boltre sig over dette lidt underspillede, småtrappede beat.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af