Clairo leverer smuk tekst og vokal til ny single fra Mura Masa – se musikvideoen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den unge sanger og sangskriver Clairo, hvis borgelige navn er Claire Cotrill, ligger ikke på den lade side for tiden. Det er således ikke mere end en måned siden, vi fik fornøjelsen af den charmerende, unikke indierock-lyd og de tårefremkaldende tekster på debutalbummet ’Immunity’, men nu er vi altså blevet velsignet med endnu et nummer fra den blot 20-årige kunstner, der startede karrieren som quirky Youtube-stjerne og til december giver en Soundvenue Session-koncert i Lille Vega.

’I Don’t Think I Can Do This Again’ er et vellykket samarbejde med den britiske producer Mura Masa, som virkelig forener de to artisters respektive lyduniverser på smukkeste vis. Clairos indierockede undertoner smyger sig henover det mere organiske vers, inden omkvædet sætter ind med et veludført drop og Mura Masas elektroniske præg i form af dyb forvrænget bas og distortet vokal.

Den fine tekst til nummeret handler om at tøve med at række ud efter forsoning på den anden side af et skænderi og frygten for, at det hele ender i endnu et af slagsen. Med musikvideoen ledsages tracket af en sommerlig billedside, hvor visuelt forvrængede slowmotion-sekvenser supplerer lydsiden, mens Clairo kører bagpå en pickup-truck gennem det varme aftenlandskab. Nummeret, der er første single fra Mura Masas næste album, er altså perfekt egnet til at suge den sidste varme ud af den danske sensommer.

Og hvem ved, måske Clairo spiller det nye nummer til hendes Soundvenue Session i december?

Læs anmeldelse: Clairo gør det attraktivt at være teenager igen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af