Oplev popkometen Clairo krænge sit hjerte ud til en Soundvenue Session i København

Oplev popkometen Clairo krænge sit hjerte ud til en Soundvenue Session i København
Clairo.

De bedste nye musiknavne præsenteret lige på det tidspunkt, hvor karrieren står klar til at tage et kvantespring mod nye højder. Det er det simple koncept bag vores koncertrække Soundvenue Sessions, hvor du kan opleve de mest spændende nye kunstnere fra udlandet på danske scener.

Navne som Post Malone, Maggie Rogers, Stormzy og Earl Sweatshirt har gennem tiden spillet Soundvenue Sessions i karrierens spæde år, og efter en lille pause er vi nu klar til at genoptage konceptet med en række af koncerter, der bliver skudt i gang med Jamila Woods’ ypperlige protest-r’n’b på Hotel Cecil i oktober.

Nu kommer turen så til Clairo, og vi er stolte over i samarbejde med All Things Live at kunne præsentere den amerikanske popkomets debutkoncert i Danmark.

Clairo giver en Soundvenue Session i Lille Vega 18. december.

20-årige Claire Cottrill aka Clairo startede som så mange andre spirende musikere på Youtube. Men modsat de sædvanlige coverkunstnere brugte hun også det sociale medie som en åben dagbog og havde allerede et hav af følgere, inden hun slog igennem med den bundcharmerende soveværelsespop på singlen ‘Pretty Girl’.

Den gennemførte stil med lo-fi-pop om kedsomhed og teenageforelskelser fortsatte på sidste års stærke debut-ep ‘Diary 001’, men med det splinternye debutalbum ‘Immunity’ har Clairo åbnet op for helt nye sider af sit talent og kunstneriske virke.

For det første har hun skiftet fortidens henslængte attitude ud med en alvor, hvor de personlige tekster blandt andet omhandler selvmordsforsøg og hendes første romantiske oplevelser med piger. »Clairo skriver tekster, så tårerne triller«, lød overskriften på vores femstjernede anmeldelse af ‘Immunity’.

Musikalsk er der også sket en hel del. Soveværelsesæstetikken er fortid, og i stedet serverer Clairo nu en særegen cocktail af følelsestung pop og medrivende indierock, der exceptionelt agerer kompagnon til teksternes emotionelle dybder.

Det er nu, Clairo for alvor er trådt i karakter som kunstner og sangskriver. Det her burde kun være begyndelsen.

Det officielle billetsalg til koncerten starter 14. august kl. 10 via Ticketmaster. Det er dog også muligt at anskaffe sig billetter tidligere via All Things Lives nyhedsbrev – det kan du tilmelde dig HER. Presalet varer fra 13. august kl. 10 og et døgn frem. Du skal være tilmeldt nyhedsbrevet inden midnat den 12. august for at få muligheden.

Husk at vi også har en Soundvenue Sesssion med r’n’b-kunstneren Jamila Woods på Hotel Cecil i oktober.

Soundvenue Session: Clairo (US)
18. december
Lille Vega
Billetpris: 225 kr.

Læs anmeldelse: Clairos debutalbum ‘Immunity’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af