Oplev Jamila Woods’ ypperlige protest-r’n’b til en Soundvenue Session i København

Oplev Jamila Woods’ ypperlige protest-r’n’b til en Soundvenue Session i København
Jamila Woods.

De bedste nye musiknavne præsenteret lige på det tidspunkt, hvor karrieren står klar til at tage et kvantespring mod nye højder. Det er det simple koncept bag vores koncertrække Soundvenue Sessions, hvor du kan opleve de mest spændende nye kunstnere fra udlandet på danske scener.

Navne som Post Malone, Maggie Rogers, Stormzy, Vince Staples og Earl Sweatshirt har gennem tiden spillet Soundvenue Sessions i karrierens spæde år, og efter en lille pause er vi nu klar til at genoptage konceptet med en række af koncerter.

Vi starter med Jamila Woods, og vi er stolte over i samarbejde med Live Nation at kunne præsentere den amerikanske r’n’b-kunstners første headliner-koncert i Danmark.

Jamila Woods giver en Soundvenue Session på Hotel Cecil den 31. oktober.

Den 29-årige amerikaner fik først verdens opmærksomhed som gæstevokalist på Donnie Trumpet & The Social Experiments 2015-hit ‘Sunday Candy’, hvor hun delte vokaltjansen med Chicago-kollegaen Chance the Rapper. Netop Chicago fylder meget hos aktivisten Woods, der både arbejder som poet, mentor for lokale unge og altså musiker, hvor hun via soulet protestmusik behandler temaer relaterende til det at være sort i dagens USA.

Woods er i den grad en del af den ustoppelige unge bølge af Chicago-musikere inden for hiphop og r’n’b, og debutalbummet ‘Heavn’ blev gæstet af både Chance, Saba og Donnie Trumpet.

Den 10. maj udkommer hendes andet album, ‘Legacy! Legacy!’, hvis sange alle er opkaldt efter betydningsfulde og inspirerende personligheder fra historien som Eartha Kitt, Jean-Michel Basquiat og Sun Ra. Woods bruger historien og modgangen til at promovere kærlighed og selvstændighed.

»’Giovanni’ er en sang om at eje og hylde alle dele af mig selv. Den handler om arv og slægtskab, og hvordan kærlighed og styrke fra de mennesker, der har skabt, får mig til at føle mig uovervindelig«, udtalte Woods i forbindelse med den ni minutter lange og soulsvulstige førstesingle, der er opkaldt efter poeten og aktivisten Nikki Giovanni.

Samtlige singler forud for ‘Legacy! Legacy!’ har været stærke, og vi har kåret både ‘Giovanni’, ‘Zora’ og ‘Eartha’ til Top Tracks her på sitet.

Billetsalget til koncerten starter 10. maj kl. 11.00 via Livenation.dk.

Soundvenue Session: Jamila Woods (US)
31. oktober
Hotel Cecil
Billetpris: 145 kr. + gebyr

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af