Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Hver fredag guider vi til de mest spændende udgivelser fra musikkens verden – denne uge med blandt andet Young Thug, Sleater-Kinney og Channel Tres.
Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album
Young Thug.

1. Young Thug ‘So Much Fun’

Young Thug bekendtgjorde i sidste uge, at han er klar med sit næste album efter et par år med mixtapes og ep’er af svingende kvalitet. Den excentriske Atlanta-rapper teasede albummets udgivelse allerede tilbage i maj med den J. Cole og Travis Scott-gæstede single ’The London’.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.

2. Sleater-Kinney ‘The Center Won’t Hold’

Punkveteranerne Sleater-Kinney, der var yderst fremtrædende på Riot Grrrl-scenen tilbage i 90’erne, er klar med deres første album siden 2015’s anmelderroste ’No Cities to Love’. Selv om trommeslager Janet Weiss i mellemtiden har forladt gruppen, er der stadig god grund til at se frem til albummet, der er produceret af ingen ringere end Annie Clark aka St. Vincent.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.

3. Channel Tres ‘Black Moses’

Den amerikanske genrekamæleon Channel Tres er klar med sin debut-ep, der, hvis man skal dømme efter singleforløberne ’Sexy Black Timberlake’ og titelnummeret, bliver en overordentlig cool affære med et eklektisk lydbillede, der trækker på elementer fra både hiphop, soul og dyb, kølig house.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.

4. Ride ‘This Is Not a Safe Place’

De fire herrer fra Ride, der var toneangivende spillere på shoegaze-scenen i 90’ernes England, vendte efter mere end 20 års pause stærkt tilbage i 2017 med det yderst vellykkede comeback-album ‘Weather Diaries’. Nu er Oxford-kvartetten klar med deres post-reunion-opfølger, der lader til at blive en stemningsfyldt rockaffære a la det seneste singleudspil ’Clouds of Saint Marie’.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.

5. Shura ‘Forevher’

Den britiske sanger Shura giver koncert på Hotel Cecil til november, og på det tidspunkt bliver det altså med det nye album ’Forevher’ i bagagen. Hvis de tre forgående singler ‘BKLYNLDN’, ‘Religion (U Can Lay Your Hands on Me)’ og seneste skud på stammen. ‘The Stage’, er sigende for albummets indhold, kan vi glæde os til mere af den, for Shura, karakteristisk alternative synthpop-lyd med følsomme tekster, der kredser om queer-forelskelse og kærlighed.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.

Hør også disse, hvis du vil være helt opdateret:
Cousin Stizz ‘Trying To Find My Next Thrill’
Jærv ‘Kriger’
King Gizzard & the Lizard Wizard ‘Infest The Rats’ Nest’
Snoop Dogg ‘I Wanna Thank Me’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af