Carmon udgiver ny single med Stepz – debutalbum ude næste uge

Carmon udgiver ny single med Stepz – debutalbum ude næste uge
Carmon. (Foto: Emil Due)

Nivå-rapperen Carmon er ved at gøre klar til udgivelsen af debutalbummet ‘Tålmodighed’. Pladen lander 27. september, og nu har vi fået en forsmag i form af titelnummeret med gæstevers fra Molo-medlemmet Stepz, der også selv lige har debuteret som soloartist med ‘Stepzologi’.

Sangen, som er Carmons andet samarbejde med Stepz i år efter ‘Dem der ved det’, er en afdæmpet og eftertænksom affære. I hvert fald i forhold til Nivå-rapperens tidligere ting. Okay, der er stadig »ting og sager stashet under sædet«, som Carmon rapper, men ellers handler sangen om at tænke sig om, før ens handlinger får konsekvenser.

Carmon er kun 22 år, men har allerede et turbulent liv bag sig. Han har både hittet som del af duoen DC med sin fætter Danni (‘Jer’), lavet sange med folk som Gilli (‘Plat eller krone’) og Branco (‘Jailhouse’), samt haft succes med en række samarbejder med Vejle-rapperen Jamaika (senest ‘Sidechick’). Men ligesom sidstnævnte har Carmons karriere også hele tiden haft stopklodser på grund af problemer med loven. Men nu skal det være nu. ‘Tålmodighed’ lander i næste uge og gæstes (udover af Stepz) af Jamaika, Sivas, Kesi og DC-makkeren Danni.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lyt til podcast: Efter halvandet år bag tremmer: Carmon fortæller om sine nye planer i Soundvenues hiphop-podcast

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af