Her er 10 koncerter, du skal opleve i september

Sommerferien er slut, og hverdagen er så småt begyndt. Det betyder heldigvis, at der også er kommet gang i koncertkalenderen, som bugner med tilbud. Vi har udvalgt ti af slagsen, som er værd at tjekke ud i september (og som der stadig er billetter til).
Her er 10 koncerter, du skal opleve i september
Lord Siva. (Foto: Sebastian Apel)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bedouine
4. september, Atlas + 5. september, Alice

Syrisk-armenske Bedouine vil formentlig svøbe sit publikum ind i et tæppe af underspillet vellyd, når hun gæster både Aarhus og København med sin nostalgiske 70’er-folk. Den nu L.A.-baserede sangfugl udgav sit tilbagelænede andet album ’Bird Songs of a Killjoy’ tidligere på sommeren, så mon ikke man kan forvente at høre en del af materialet derfra.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Common
8. september, Store Vega

Rapveteranen, der både har modtaget en Oscar for sangen ’Glory’ og sågar været gæst hos forhenværende præsident Obama, var forbi Store Vega med en magtdemonstration af en koncert tilbage i 2014. Nu vender den garvede rapper tilbage til det københavnske spillested med det spritnye album ’Let Love’ i bagagen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wilco
10. september, Den Grå Hal

De amerikanske countryrockere har udgivet intet mindre end ti album siden debuten i 1994, og 4. oktober vender Wilco så tilbage med deres 11. album ‘Ode to Joy’. Sangene derfra kan høres før tid i Den Grå Hal, og forhåbentligt er Jeff Tweedy i topform som på NorthSide i 2016.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Journey.fest
14. september, Lille Vega

Den tredje udgave af Journey.fest afholdes i Lille Vega og tager traditionen tro udgangspunkt i artister, der står på nippet til noget større. I det mangfoldige program, der indeholder lidt for enhver smag, kan du stifte bekendtskab med Kedr Livansky, Sassy 009, Baby Rose, Hôy La og sidst men ikke mindst danske Awinbeh, der tidligere er fra popprojektet Silvester.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hej Søster Fest
14. september, Store Vega

Den 14. september bliver en travl aften i Vega, der huser Hej Søster Fest i Store samtidig med Journey.fest i Lille. Hej Søster er Fallulahs hjertebarn, og det er da også musikeren selv, der styrer slagets gang som vært for arrangementet, ligesom hun også har kurateret programmet, der udelukkende består af kvindelige danske kunstnere som blandt andre Soleima, Nelson Can og Marie Key.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Khalid
14. september, Royal Arena

Den unge r’n’b-komet Khalid spillede den mentale sol frem over en regnfyldt NorthSide i sommers, men nu kan han altså opleves med tag over hovedet i Royal Arena. På NorthSide spillede Khalid dog også et kikset cover af Oasis-klassikeren ’Wonderwall’, som vi håber, han lader blive hjemme i denne omgang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ganger
21. september, Cecil AM (Hotel Cecil)

Den spændende gruppe Ganger, der live-debuterede på Spot Festival i år, har markeret sig med tre særegne singler i løbet af 2019. Gruppens lyd er svær at beskrive præcist (det er en god ting), men her får du altså dansksproget 80’er-pop på et elektronisk grundlag med vokalharmonier og skæve indslag. Showet er en del af Hotel Cecils serie af natklubkoncerter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lord Siva
27. september, Lille Vega + 28. september, Radar

Lord Siva har haft et stærkt år med de to engelsksprogede singler ’Oh My God’ og ikke mindst hittet ’Paris’, der begge er lavet i samarbejde med produceren Vera. Senere i 2019 udsender den danske r’n’b-sanger efter sigende nyt solomateriale, som man helt sikkert kan forvente delikate smagsprøver på til de to koncerter i Lille Vega og på Radar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

INPUT – Selma Judith, Høker, Ganger m.fl.
28. september, Pumpehuset

Den 28. september indtager Soundvenue Pumpehuset med endagsfestivalen INPUT: Koncerter, live-podcasts, interviews, talks og meget mere. Og så er det hele gratis og åbent for alle. Af koncertnavne er der foreløbigt offentliggjort Selma Judith (solo på harpe), Ganger og Høker, men programmet bliver løbende opdateret med flere artister og arrangementet. Du kan følge med på Soundvenue.com/input eller Facebook.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Marissa Nadler
30. september, Ideal Bar

Septembers himmel er ikke særlig blå hos sanger og sangskriver Marissa Nadler, og derfor er det måske meget passende, at hun synger efteråret i gang på sensommermånedens sidste dag med sin dystre og drømmende dommedags-folk på Vegas intime Ideal Bar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af