Hologram-turné med Whitney Houston kommer til Danmark

Hologram-turné med Whitney Houston kommer til Danmark
Whitney Houston, 2009. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Ideen har været annonceret i flere år, men nu er en hologram-turné med Whitney Houston blevet officielt annonceret. Det er firmaet Base Hologram, der står bag, i samarbejde med boet efter Whitney Houston

Turneen hedder ‘An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour’, og en længere række datoer er netop blevet offentliggjort – inklusive en i Danmark, hvor Forum Black Box lægger hus til showet 25. marts.

Ifølge Whitney Houstons website bliver der tale om et slags live-teatershow, der hylder Houstons liv, arbejde og musik. Her vil være dansere, sangere og et live-band – og selvfølgelig et hologram af Whitney Houston, der døde i 2012.

De senere år er der blevet udgivet to dokumentarfilm om Whitney Houstons liv: ‘Whitney’ og ‘Whitney: Can I Be Me’.

Base Hologram har tidligere lavet hologram-turneer med Roy Orbison og Buddy Holly samt operasangeren Maria Callas.

An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour
25. marts
Forum Black Box
Billetpris: Endnu ikke annonceret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af