Joe Keery fra ’Stranger Things’ annoncerer debutalbum – hør ny single

Joe Keery fra ’Stranger Things’ annoncerer debutalbum – hør ny single
Joe Keery i sæson 3 af 'Stranger Things'.

Så er vi på den igen: Der er nyt materiale fra den tilsyneladende endeløse pulje af talent i ’Stranger Things’-castet. Senest kunne vi dele nyheden om nykommeren Maya Hawkes debutsingler, og nu er det altså hendes kompagnon i serien, Steve ’The Hair’ Harrington aka skuespiller/musiker Joe Keery, der har annonceret debutalbummet ’Twenty Twenty’ under kunstnernavnet Djo.

Keery har allerede udgivet de to singler ’Roddy’ og ’Chateau (Feel Alright)’ henover sommeren, og sammen med albumnyheden har han nu sluppet endnu en løs i form af ’Mortal Projections’. Med glitrende synths og guitarklange kombineret med et nærmest horror-agtigt orgelkontrapunkt lægger sangen sig fint i forlængelse af den psychpoppede retrolyd, vi tidligere har hørt fra Keery aka Djo.

’Twenty Twenty’ udkommer 13. september, og indtil da kan du lytte til de tre singler forneden.

Læs også: Maya Hawke er den seneste ‘Stranger Things’-skuespiller til at afsløre et musikalsk talent

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: De 7 største chok i ’Stranger Things’ sæson 3 – og hvad de betyder for sæson 4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af