Maya Hawke er den seneste ‘Stranger Things’-skuespiller til at afsløre et musikalsk talent

Maya Hawke er den seneste ‘Stranger Things’-skuespiller til at afsløre et musikalsk talent
Maya Hawke i 'Stranger Things' sæson 3.

Den fremstormende skuespiller Maya Hawke virker til at være i gang med sit store gennembrudsår på skærmen, hvor hun har medvirket i prominente projekter som tredje sæson af Netflix’ seerfavorit ’Stranger Things’ og senest Tarrantinos meget omtalte ’Once Upon a Time in Hollywood’. Men nu kan hun altså tilføje endnu en profession til cv’et.

Hawke udgav nemlig sin debutsingle ’To Love a Boy’ i fredags (sammen med b-siden ‘Stay Open’), og sangen, der er skrevet i samarbejde med Jesse Harris (Lana Del Rey, Norah Jones), er ligeså quirky og indbydende som Hawkes skuespilpræstationer. Nu har den også fået et overordenligt charmerende visuelt sidestykke.

Sangens lyrik kredser om længslen efter kærlighed, hvilket Hawke til Pitchfork har udtalt er inspireret af filmen ’Call Me By Your Name’. »Jeg tænkte bare over de smukke billeder af vand og den romantiske stemning i filmen. Jeg blev fyldt af en intens jalousi og længsel efter at være forelsket og føle sådan«.

I videoen portrætterer Hawke en strandet havfrue, der oplever New Yorks mange spændende muligheder for første gang, men som stadig længes tilbage mod havet – hendes sande kærlighed.

Billedsiden til den poetiske folksingle emmer af hjemmelavet charme, der vækker nostalgiske minder om amatørvideoprojekter fra folkeskolen eller diverse VHS-hjemmevideoer fra barndommen. Hawke udtaler da også (igen til Pitchfork), at det er intentionelt, at videoen ikke skal fremstå professionel, da hun efter eget udsagn ikke er musiker. »Så jeg brugte alle mine penge på at lave videoen, og jeg skulle leje et havfruekostume, som viste sig at være virkelig ringe, men på en måde synes jeg, det er virkelig sjovt«.

Hawke, der er er datter af Ethan Hawke og Uma Thurman, er den seneste i rækken af ’Stranger Things’-skuespillere, der afslører sit musikalske talent. Finn Wolfhard (Mike Wheeler) er således forsanger og guitarist i bandet ’Calpurnia’, Gaten Matarazzo (Dustin Henderson) har netop udgivet to numre som forsanger i bandet ’Work in Progress’, og alles yndlings Steve ’The Hair’ Harrington aka. Joe Keery udgav sin debutsingle ‘Roddy’ fra soloprojektet Djo tilbage i juli.

Læs også: Fra Hawke til Schwarzenegger: Filmstjernernes børn stormer frem

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af