Gaten Matarazzo fra ‘Stranger Things’ har også et band

Gaten Matarazzo fra ‘Stranger Things’ har også et band

Finn Wolfhard (Mike) fra ‘Stranger Things’ har allerede fået en pladekontrakt med sit band Calpurnia, Joe Keery (Steve) er også en del af rockbandet ‘Post Animal’, og nu er endnu en af skuespillerne fra den populære Netflix-serie sprunget ud som musiker. Gaten Matarazzo, der har charmeret alle i sin rolle som Dustin, synger tilsyneladende i et band kaldet Work In Progress.

Da ‘Stranger Things’-drengene for nylig gæstede James Cordens talkshow optrådte de som et boyband, hvor det var tydeligt, at de alle er ret så musikalske. Særligt Matarazzo imponerede med skarpe flødefraseringer, og han har da også et par musical-roller på cv’et.

Work In Progress lader dog til at have en mere rocket lyd, hvis man skal dømme ud fra bandets Instagram-profil. Der bliver blandt andet spillet Pearl Jam og Jimmy Eat World i øvelokalet, hvor Matarazzo agerer forsanger. Hans storesøster Sabrina er også en del af bandet.

Læs også: Finn Wolfhard fra ‘Stranger Things’ har fået en pladekontrakt

Amazing show last night! Check us out this weekend, Saturday, December 2nd, at Tuckerton Beach Grille!

Et opslag delt af Work In Progress (@work_in_progress_band) den

Extremely high quality jam!@jimmyeatworld @gatenm123 @carmen_matarazzo @grayson_00 @__grifin__

Et opslag delt af Work In Progress (@work_in_progress_band) den

Finn Wolfhard (Mike) fra ‘Stranger Things’ har allerede fået en pladekontrakt med sit band Calpurnia, Joe Keery (Steve) er også en del af rockbandet ‘Post Animal’, og nu er endnu en af skuespillerne fra den populære Netflix-serie sprunget ud som musiker. Gaten Matarazzo, der har charmeret alle i sin rolle som Dustin, synger tilsyneladende i et band kaldet Work In Progress.

Da ‘Stranger Things’-drengene for nylig gæstede James Cordens talkshow optrådte de som et boyband, hvor det var tydeligt, at de alle er ret så musikalske. Særligt Matarazzo imponerede med skarpe flødefraseringer, og han har da også et par musical-roller på cv’et.

Work In Progress lader dog til at have en mere rocket lyd, hvis man skal dømme ud fra bandets Instagram-profil. Der bliver blandt andet spillet Pearl Jam og Jimmy Eat World i øvelokalet, hvor Matarazzo agerer forsanger. Hans storesøster Sabrina er også en del af bandet.

Læs også: Finn Wolfhard fra ‘Stranger Things’ har fået en pladekontrakt

Amazing show last night! Check us out this weekend, Saturday, December 2nd, at Tuckerton Beach Grille!

Et opslag delt af Work In Progress (@work_in_progress_band) den

Extremely high quality jam!@jimmyeatworld @gatenm123 @carmen_matarazzo @grayson_00 @__grifin__

Et opslag delt af Work In Progress (@work_in_progress_band) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af