Mand arresteret i forbindelse med Mac Millers død

Mand arresteret i forbindelse med Mac Millers død
Mac Miller. (Foto: Brick Stowell)

Et par dage inden årsdagen for Mac Millers død er en mand blevet arresteret for at have medvirket til den overdosis, der udløste dødsfaldet. Den 28-årige Cameron James Pettit er blevet arresteret for at have solgt Miller falske piller to dage inden dødsfaldet.

Hvor Miller skulle have købt smertestillende piller ved navn percocet (indeholdende det smertestillende stof oxycodyne), fik han ifølge NBC News af Pettit i stedet piller indeholdende både Xanax, kokain og det kraftigt smertestilende stof fentanyl, der, som DR skriver, rygtes at være 100 gange mere potent end morfin og 50 gange stærkere end heroin. Stoffet kan have særligt akutte konsekvenser, hvis det tages under ukontrollerede forhold eller i forbindelse med andre rusmidler.

Retsmedicinere kategoriserede Mac Millers dødsfald som en »utilsigtet overdosis« af et dødeligt miks af blandt andet fentanyl og kokain, samt at han også havde alkohol i blodet.

NBC News skriver endvidere, at anklagen mod Pettit desuden inddrager en beskedudveksling efter Millers dødsfald, hvor Pettit til spørgsmålet om, hvordan han havde det, svarede: »Jeg har det ikke godt… Sandsynligvis dør jeg i fængsel«. Da Millers venner og bekendte delte SoMe-hyldester for den afdøde rapper, skrev Pettit i en anden besked, at han »nok ikke skulle poste noget… bare for at være klog«.

»Fentanyl forklædt som et farmeceutisk middel er en dræber, hvilket bliver bevist hver dag i Amerika«, lyder det fra den anklagende advokat Nick Hanna via NBC. »Vi skylder ofrene og deres familier at gå aggressivt ind og sigte de narkohandlere, der er skyld i disse overdosis-dødsfald«.

Læs også: Se Mac Miller snakke ‘Swimming’ i hidtil uudgivet interview

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af