Se Mac Miller snakke ‘Swimming’ i hidtil uudgivet interview

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er knapt et år siden, at Mac Miller gik bort i en alder af blot 26 år, til hvad retsmediceren har kategoriseret som en utilsigtet overdosis. Men den amerikanske rapper lever videre gennem sin musik, hvoraf flere hidtil uudgivede numre er begyndt at florere.

Nu genopstår rapperen på den legendariske producer Rick Rubins tv-serie ‘Shangri-La’, der fører publikum ind i producerens studie og afslører den kreative proces. Sidste afsnit i den fire episode lange dokumentarserie er nemlig dedikteret til Mac Miller og hans arbejde med, hvad der skulle blive hans sidste album, ‘Swimming‘.

I en teaser for programmet kan man se Miller og Rubin diskutere kraften ved dybt personlig musik. Den storsmilende Mac Miller fortæller blandt andet, at han har lært, »at målet (når man laver musik, red.) er at være så meget mig selv som muligt. Det er det eneste mål, så hvordan får vi det ud af mig og ind i, hvad det nu er, vi laver. Du ved, man laver de her super personlige, simple sange, hvor der ikke er klokker og fløjter. Hvor den eneste ting, der bærer sangen, er dig selv«.

Hele afsnittet havde premiere på amerikanske Showtime over weekenden, mens det endnu er uvist, om ‘Shangri-La’ bliver tilgængelig på dansk streaming. HBO Nordic får dog tit Showtime-titler med nogen forsinkelse. Tidligere gæster tæller blandt andet Beastie Boys’ Mike D og LL Cool J.

Læs også: Annus horribilis: 2018 var et tragisk år for hiphop – musikken var den eneste trøst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af